);

Alt på ett sted

PiiR tilbyr aktiviteter og tjenester som forenkler hverdagen, bygger samhold og et godt naboskap. Fra nabovert til aktiviteter og opplevelser. På PiiR har du alt på ett sted.

Alt på ett sted

PiiR tilbyr aktiviteter og tjenester som forenkler hverdagen, bygger samhold og godt naboskap. Fra nabovert til aktiviteter og opplevelser. På PiiR har du alt på ett sted. 

Nabovert

Service & Tjenester 

PiiR konseptet kommer med en egen service- og tjenesteleverandør – NABOVERTEN – for at man skal kunne bo og leve fritt og ukomplisert.
Gjennom dette tilbudet skal du kunne bestille;
  • Blomster
  • Vaskehjelp
  • Mat
  • Deltakelse på ulike aktiviteter og turer
  • Enkle vaktmestertjenester
  • MM.

Husleien inkluderer blant annet bruk av bassenget, velværeområdet (sauna, badstue, bobblebad) og treningsrommet

Det vil leveres tjenester i ukesprogram for individer og i grupper i PiiR studioet (trening og bevegelse). På den måten kan man være så aktiv man selv ønsker.

Hyre

Nå er bildeling enklere enn noen sinne

Hyre er en norsk gründerbedrift som er i ferd med å utvikle neste generasjons bildelingstjeneste. Vi utvikler en plattform som skal gjøre bildeling enklere og mer behagelig enn i dag, både for de som leier og de som eier bilene. Alle bilene på Hyre vil være tilgjengelig for å leie, åpne og lukke kun ved hjelp av mobilapplikasjonen. Bilene deles både av privatpersoner og av professjonelle aktører, hvilket gir deg som leier bil en forutsigbar og god tilgjengelighet av biler til konkurransedyktige priser.

Adresse
Møller Eiendom
Bygdøy allé 4
Postboks: 6671 Etterstad
0609 Oslo

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Postboks: 6671 Etterstad
0275 Oslo