Alt på ett sted

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr PiiR aktiviteter og tjenester som forenkler hverdagen, bygger samhold og godt naboskap. Fra nabovert til aktiviteter og opplevelser. På PiiR har du alt på ett sted. Les mer om våre partnere nedenfor. 

  • Text Hover
  • Text Hover
Moovit

Alle skal kunne leve bra så lenge som mulig
 

Ja, gjennom en livsstil basert på vår helhetlige modell, som bygger balanse på det fysiske, mentale og sosiale plan. Moovit tilbyr en bredde av tjenester som gjør en slik livsstil mulig for de fleste. Vi kaller det «livsstilstjenester». I tillegg tilbyr Moovit praktiske tjenester som gjør det enklere for alle å leve fritt og ukomplisert. Gjennom vår kompetanse og metodikk, setter vi sammen kombinasjoner av tjenester i ukeprogram for individer og grupper i PiiR studioet, hjemme i leiligheten hos den enkelte, eller gjennom vår digitale plattform. Les mer om oss og om hvordan hverdagen på PiiR kan bli med Moovit.
  • Text Hover
Hyre

Nå er bildeling enklere enn noen sinne

Hyre er en norsk gründerbedrift som er i ferd med å utvikle neste generasjons bildelingstjeneste. Vi utvikler en plattform som skal gjøre bildeling enklere og mer behagelig enn i dag, både for de som leier og de som eier bilene. Alle bilene på Hyre vil være tilgjengelig for å leie, åpne og lukke kun ved hjelp av mobilapplikasjonen. Bilene deles både av privatpersoner og av professjonelle aktører, hvilket gir deg som leier bil en forutsigbar og god tilgjengelighet av biler til konkurransedyktige priser.