);

Våre leiligheter

Alle våre leiligheter har gjennomtenkte løsninger som legger til rette for å skape et hjem for livet. Smarte og funksjonelle valg av planløsning, materialer, farger, lys og innredning. Les mer om leilgihetene i vårt prospekt

Våre leiligheter

Alle våre leiligheter har gjennomtenkte løsninger som legger til rette for å skape et hjem for livet. Smarte og funksjonelle valg av planløsning, materialer, farger, lys og innredning. 

Interiør

Smarte løsninger

I samarbeid med David Coates, høyskolelektor innen interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania, har vi tilrettelagt og utformet interiøret for voksenliv til alderdom. Vi har nøye valgt ut materialer og innredning av høy kvalitet.  
Soverommene er store og romslige, og gangen ekstra bred. Kjøkkenet er spesielt funksjonelt med Hide&Slide ovn, AEG hev/senk oppvaskmaskin samt ergonomisk plassering av alle hvitevarene, se et eksempel på plantegning og kjøkken her. Veggene i gangen er forsterket slik at man kan ettermontere rekkverk dersom dette blir nødvendig med tiden
Alle leilighetene har smarte elektriske løsninger som nattbelysning og trekkrør som gjør det enkelt å montere signallamper etc. dersom det blir behov for det. Rommene er malt i delikate og klassiske farger, og vi har lagt spesielt vekt på godt lys og kontraster, slik at det skal være enkelt å skape et hjem for livet.
En annen ting som gjør leilighetene på PiiR spesialle og annerledes fra andre utleieobjekter er at alle leilighetne har enten balkong eller terrasse.

Fellesarealer

Smarte løsninger

Fellesarealene på PiiR består av smarte løsninger og små finesser som vil bidra til å gjøre hverdagen litt enklere. Det er blant annet en stor og flott takterrasse i hvert bygg samt en felles-leilighet med egen terrasse, for de anledninger du ønsker å samle mange til middag. Sjekk ut den fine fellesleiligheten her!

I første etasje finner du “Basen” hvor du har tilgang til forskjellige butikker, spiseområder, tjenester og aktiviteter, samt en hyggelige nabovert som er der for å hjelpe deg med det du måtte trenge – Les om Naboverten her!

Vi har fokus på godt lys og lyssetting, og det legges stor vekt på kontraster og overflater i utformingen av fellesarealene. Vi ønsker å skape en trygg hverdag med flere gode og tilrettelagte løsninger. Et eksempel på dette er klappstoler ved heisen som kan være gode å ha om bena er litt slitne. 

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: