fbpx

Basen 

Det vi kaller Basen, på Harbitz Torg, er området som ligger under PiiR leilighetene, på bakkeplan. Dette er tilgjengelig for alle og her finner du butikker, spisesteder, spa mm.

Lokal: Dette er Harbitz Torg sin lokale cafè. De lager kortreiste og bærekraftig mat. Her kan du få levert mat opp til leiligheten din når du ønsker det. Enten det er et nybakt brød til frokost, en kopp kaffe eller en god middag. Lokal utvikler fremtidens butikk på Harbitz Torg.

Spa & treningsområdet: Dette området består av basseng med mulighet for motstrøm, 2 badstuer, boblebad og treningssenter med tilhørende garderober. Som beboer på PiiR får du automatisk et skreddersydd medlemskap til disse arealene.

Bassenget vil være tilgjengelig for beboere på PiiR og andre medlemmer 35 timer i uken, noen av disse 35 timene vil være eksklusive for PiiR. Utenom de 35 timene vil Svømmeakademiet holde kurs i bassenget. Det vil være mulig for PiiR sine beboere og melde seg på kurs for en ekstra kostnad. Badstuer, boblebad og trening vil alltid være tilgjengelig uavhengig av Svømmeakademiets kurs tider.

Egentrening med vekter/manualer er også inkludert i husleien. Gruppetimer vil medføre en ekstra kostnad.

Nabostuen: I nabostuen finner du din Naboverten, Chtistine Moy. Nabostuen er lokalisert i handelsområdet under PiiR bygningene. Her vil det være mulig å få kjøpt kaffe, te og annen enkel servering.

PiiR sin nabovert vil daglig kunne bistå deg med ulike tjenester for at hverdagen din skal bli så enkel og problemfri som mulig.

Les mer om Naboverten

I handelsområdet vil du også finne:

  • NEMS
  • Apotek 1
  • BLADE – frisør og barberer
  • Blomster
  • PopUp torg
  • Coop Mega

Ta en tur i basen

Under kan du bevege deg rundt i basen til Harbitz Torg som er lokalisert under de to PiiR byggene.

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: