);

Service & Tjenester

Hos PiiR på Harbitz Torg skal du kunne leve fritt og ukomplisert. Her finner du det du trenger i umiddelbar nærhet. Du finner handelsområder i 1. etasje med blant annet matbutikk, frisør, barberer, cafè/restaurant, apotek, naprapat, nabostue med nabovert, treningsarealer, basseng og «mini Spa» mm. 

Nabovert

Service & Tjenester 

   PiiR vil det daglig være en nabovert som kan bistå deg med ulike tjenester. Ønsker du å leie gjesteleiligheten, fellesstuen eller har andre ønsker er det bare å ta kontakt med Naboverten. Naboverten formidler tjenester som:  

   Renhold 

   Catering 

   Tilsyn av leilighet ved reise/ferie 

   Helsetjenester 

   Besøksvenn 

   Booking av IT hjelp og andre praktiske oppgaver  

              (eks: handling, følgehjelp til flytog osv) 

   Oppbevaring av post 

   Bestille PT, velvære i livsstilstudio 

   Booking av fellesleiligheten (kan leies til større selskap/arrangementer) 

   Booking av gjesteleilighet (til overnattingsgjester) 

  Inkludert i leieprisen

   PiiR – Fellesleilighet

  I 9. etasje i L -bygget, vil det være en fellesleilighet hvor det daglig vil være gratis kaffe og te samt dagens aviser. Her er det rom for å slå av en prat med naboen eller lese avisen i fred og ro. Leiligheten kan også leies til ulike arrangementer dersom det er behov for ekstra plass. Glass og dekketøy finner du også her.

  Det vil det bli ulike arrangementer som organiseres av naboverten.

  PiiR – Treningsarealer   

  Her vil du som beboer ha adgang til ulike treningsrom. Det vil være et rom for styrketrening samt saler hvor det vil bli satt opp ulike fellestreninger. 

   PiiR – «Mini Spa» 

  Du vil ha tilgang til motstrøms-basseng, boblebad, finsk sauna og infrarød sauna. 

   PiiR – Smørebod 

  I kjelleren vil du finne en smørebod, hvor du har plass til å smøre skiene dine før langrennsturen. 

   PiiR  Vaktmester 

  Din vaktmester vil hjelpe til med enkle vaktmestertjenester i hverdagen(som f.eks. skift av lyspære)Bestilling av større tjenester kan gjøres hos naboverten.

   PiiR  Mobilitetspakke 

  Vi vil ha 5 el-sykler til disposisjon gratis for våre beboere. Du får også tilgang til å leie bil gjennom bildelingstjeneste HYRE bildeling. 

    PiiR  Aktiviteter og arrangementer 

  Naboverten vil sørge for ulike arrangementer og aktiviteter til beboerne. Minimum 1 gang pr uke. Dette for å øke samhold og gi tilbud om gode opplevelser for beboerne. I tillegg skal det opprettes en beboer-forening som har møter med nabovert hver 3. mnd. for å sikre tilpasset tilbud av aktiviteter og tjenester til deg som beboer. 

  Eksempler på dette kan være; mosjon og treningstimer i sal, turer i skog og mark, fellesmiddager og andre tilstelninger i fellesleiligheten.

  Adresse
  PiiR
  Harbitzalléen 3
  Harbitz Torg Skøyen 

  Konseptet er utviklet og driftes av: