Trygghet i fokus

Nabovert Christine ute i de nydelige områdene rundt PiiR
Nabovert Christine ute i de nydelige områdene rundt PiiR

Opplev trygghet og fellesskap på PiiR

Hils på vår nabovert, Christine Moy

Det beste med denne jobben er den daglige kontakten jeg har med beboerne og å kunne hjelpe til med både små og store oppgaver. Å føle at man kan støtte beboere, være tilgjengelig og gjøre aktiviteter sammen, gir meg stor glede i hverdagen. Sammen har vi skapt et godt og trygt sted å bo.

På PiiR bor det folk i alle aldre, og vi ser at generasjonsmiksen er utrolig verdifull. Det har også vært veldig inspirerende å få være med på utviklingen av dette bofelleskapet helt fra starten av og gjøre tilpasninger underveis. Jeg har rett og slett drømmejobben!

Bor du på PiiR?

Her kan du booke tjenester, gjesteleiligheter eller melde deg på arrangementer.

Nabovertens rolle

Naboverten og tjenestene hun tilbyr er selve hjertet i PiiR 

Christine sørger for at beboerne er ivaretatt, får den hjelpen de trenger og at de til en hver tid har en kjent person å snakke med.

I tillegg til naboverten bor det 2 studenter på PiiR, de er våre pionérer. De bidrar til trygghet og samhold blant beboerne og hjelper til med det meste.

Naboverten tilbyr tjenester som:

  • Besøksvenn
  • Oppbevaring av post og tilsyn av leiligheten når du reiser bort
  • Bestille mat, blomster med mer 
  • Aktiviteter for PiiR beboerne
  • Booking av fellesleilighet og gjesteleilighet
  • Bestille vaskehjelp
Portrett 2

Aktiviteter

Et lite innblikk i hvilke type aktiviteter vi tilbyr til alle våre PiiR beboere:

Untitled design (2)

Brunsj i fellesskap

Måltider smaker best når den nytes sammen med andre! Studentene byr på gode samtaler over kaffekoppen i fellesleiligheten. Det serveres en deilig brunsj mens vi tar en titt i dagens avis.

Untitled design (3)

Vinsmaking

En aktivitet som gikk rett hjem for mange av beboerne var digital vinsmaking sammen i fellesleiligheten. PiiR stilte med all vinen som skulle smakes på og stemningen var på topp. Dette vil vi gjøre mer av!

Untitled design

Hjemmelaget middag

Titt og ofte serverer vi deilige hjemmelagde middager til våre beboere. Enten den serveres i fellesleiligheten, på takterrassen eller rett på døren, til de som ønsker det.

Untitled design (1)

Ut på tur - aldri sur

Nesten hver uke går beboerne sammen på tur, gjerne i det flotte nabolaget vårt. Er det ikke rart at de aller beste samtalene kommer mens man beveger seg i frisk luft?

Untitled design (4)

Grønn glede!

Vi har to store takterrasser her på PiiR, og her er beboerne våre ivrige hjelpere når blomsterkassene skal beplantes.

Pionérene på PiiR

Våre PiiR venner

Untitled design (29)

Weilinn (25)

Jeg stortrives i møte med mennesker og brenner for å spre glede og engasjement. Føler meg så heldig som har muligheten til å skape gode felles opplevelser for beboerne på PiiR!

Studerer psykologi

Mathias PiiR

Mathias (22)

Jeg er nysgjerrig og utadvendt som person, og elsker en utfordring. Jeg interesserer meg mye for matlaging, musikk og de kreative bransjene generelt, og gleder meg til å overføre dette til aktiviteter sammen med de hyggelige beboerne på PiiR.

Studerer ledelse av kreativ næring på BI

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.