Trygghet i fokus

Nabovert Christine ute i de nydelige områdene rundt PiiR
Nabovert Christine ute i de nydelige områdene rundt PiiR

Trygghet og fellesskap

Hils på vår nabovert, Christine Moy

Det beste med denne jobben er den daglige kontakten jeg har med beboerne, å kunne hjelpe til med både små og store oppgaver. Å føle at man kan støtte beboere, være tilgjengelig og gjøre aktiviteter sammen gir meg stor glede i hverdagen. Sammen har vi skapt et godt og trygt sted å bo.

På PiiR bor det folk i alle alder, og vi ser at generasjonsmiksen er utrolig verdifull. Det er også veldig inspirerende å få være med på utviklingen av dette bofelleskapet helt fra starten av og gjøre tilpasninger underveis. Jeg har rett og slett drømmejobben!

Bor du på PiiR?

Her kan du booke tjenester, gjesteleiligheter eller melde deg på arrangementer.

Nabovertens rolle

Naboverten og tjenestene hun tilbyr er hjertet i selve PiiR prosjektet.

Christine sørger for at beboerne er ivaretatt, får den hjelpen de trenger og at de til en hver tid har en kjent person å snakke med.

I tillegg til naboverten bor det 2 studenter på PiiR, de er våre pionérer. De bidrar til trygghet og samhold blant beboerne og hjelper til med det meste.

Naboverten vil tilby tjenester som:

  • Besøksvenn
  • Oppbevaring av post og tilsyn av leiligheten når du reiser bort
  • Bestille mat, blomster med mer 
  • Aktiviteter for PiiR beboerne
  • Booking av fellesleilighet og gjesteleilighet
  • Bestille vaskehjelp
Portrett 2

Aktiviteter

Et lite innblikk i hvilke type aktiviteter vi tilbyr til alle våre PiiR beboere. 

Untitled design (2)

Brunsj

Studentene byr på gode samtaler over kaffekoppen i fellesleiligheten. Det serveres en deilig brunsj mens vi tar en titt i dagens avis.

Untitled design (3)

Vinsmaking

En aktivitet som gikk rett hjem for mange av beboerne var digital vinsmaking sammen i fellesleiligheten. PiiR stilte med all vinen som skulle smakes på og stemningen var på topp. Dette vil vi gjøre mer av!

Untitled design

Middager

Titt og ofte serverer vi deilige hjemmelagde middagen til våre beboere. Enten den serveres i fellesleiligheten, på takterrassen eller rett på døren til de som vil det.

Untitled design (1)

Ut på tur aldri sur

Nesten hver uke går beboerne sammen på tur, gjerne i det flotte nabolaget vårt. Er det ikke rart at de aller beste samtalene kommer frem nettopp på tur?

Untitled design (4)

Planter

Vi har to store takterrasser her på PiiR, og her er beboerne våre ivrige hjelpere når blomsterkassene skal beplantes.

Pionérene på PiiR

Våre PiiR venner

Untitled design (29)

Weilinn (25)

Jeg stortrives i møte med mennesker og brenner for å spre glede og engasjement. Føler meg så heldig som har muligheten til å skape gode felles opplevelser for beboerne på PiiR!

Studerer psykologi.

Untitled design (28)

Elise (23)

Jeg er glad i å ha en sosial og aktiv hverdag. Som person er jeg veldig nysgjerrig, og tar nye opplevelser imot med åpne armer. Jeg er veldig glad i styrketrening spesielt, men har funnet glede i andre former for aktivitet som tur og svømming. Selv med mye energi i kroppen så er jeg også glad i å lese og dele en kaffekopp med gode samtaler. Jeg gleder meg til å kunne bli med på de ulike aktivitetene sammen med alle på PiiR.

Studerer IT og nettverks-sikkerhet ved Noroff.

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.