);

Et hjem for livet

Alle våre leiligheter har gjennomtenkte løsninger som legger til rette for å skape et hjem for livet. Smarte og funksjonelle valg av planløsning, materialer, farger, lys og innredning. Les mer om leilgihetene i vårt prospekt

Våre leiligheter

Smarte løsninger

Alle våre leiligheter har svært gjennomtenkte løsninger som legger til rette for at man skal kunne bo hjemme lengst mulig og ikke minst best mulig. Smarte og funksjonelle valg av planløsninger, materialer, farger, lys og innredning er nøye gjennomtenkt. 

samarbeid med David Coates, høyskolelektor innen interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania, har vi tilrettelagt og utformet interiøret for voksenliv til alderdom. 

Soverom: Soverommene store og romslige, og leveres med garderobeskap. Veggene er malt i delikate, lyse og klassiske farger. På soverommet er det montert nattlys som guider deg til nærmeste bad om natten. 

Kjøkken: Kjøkkenet er spesielt funksjonelt med Hide&Slide ovn, AEG hev/senk oppvaskmaskin samt ergonomisk plassering av alle hvitevarene, se et eksempel på plantegning og kjøkken her. Leilighetene leveres med enten blått eller grått kjøkken og mørk benkeplate for gode kontraster.

____________________

Veggene i gangen er forsterket slik at man kan ettermontere rekkverk dersom dette blir nødvendig med tiden. 

Leilighetene har smarte elektriske løsninger som nattbelysning og trekkrør som gjør det enkelt å montere signallamper etc. dersom det blir behov for det. 

En annen ting som gjør leilighetene på PiiR spesielle og annerledes fra andre utleieobjekter er at alle leilighetne har enten balkong eller terrasse.

4-roms, 3-roms og noen 2-roms leiligheter leveres med en lekker sort gasspeis

Boligvelgeren

Klikk deg rundt på bildet og finn din bolig for livet. Her finner du de
forskjellige leilighetenes plassering, plantegninger og materialoversikter.

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: