Bo livet ut på PiiR

På PiiR finner du boliger som du kan bo i livet ut.

Her skal du føle trygghet og ønsket er at de som bor her skal benytte seg av aktiviteter og tilstelninger som tilbys på stedet.

For å sørge for et godt samhold og trygghet blant våre beboere, vil vi gjennom utvelgelse kunne velge hvem som får muligheten til å flytte inn på PiiR.

hus---hvit

Dokumenter

PiiR

Prospekt

Husordensregler

Kontrakt

Tjenester inkludert i leieprisen

Som beboer på PiiR får du mange fordeler inkludert i leien. Under har vi listet opp noen av de gode tilbudene vi kan by på.

PiiR – Fellesleilighet og takterrasse
I fellesleiligheten vil det daglig være kaffe og te samt dagens aviser. Her er det rom for å slå av en prat med naboen eller lese avisen i fred og ro. Leiligheten kan også leies til ulike arrangementer dersom det er behov for ekstra plass.

PiiR – Treningsarealer
Som beboer har du tilgang til treningssenter.

PiiR – «Mini Spa»
Tilgang til motstrøms-basseng, boblebad, finsk sauna og infrarød sauna.

PiiR – Vaktmester
Vaktmester vil hjelpe til med enkle vaktmestertjenester i hverdagen. (som f.eks. skift av lyspære). Bestilling av større tjenester kan gjøres hos naboverten.

PiiR – Aktiviteter og arrangementer
Naboverten vil sørge for ulike ukentlige arrangementer og aktiviteter til beboerne. Eksempler på dette kan være; mosjon og treningstimer i sal, turer i skog og mark, fellesmiddager og andre tilstelninger i fellesleiligheten.

PiiR - Mobilitet 
Bruk av 2 stk. el-sykler

folk---hvit

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.