);

Trygghet og Fellesskap

Som beboer på PiiR får du tilgang til en rekke flotte fellesarealer. Du har ditt eget, og i tillegg muligheten for fellesskap med gode naboer. 

Fellesarealer på PiiR

Det sosiale aspektet er en viktig del av helheten på PiiR. Det er derfor lagt mye tid, planlegging og ressurser i fellesarealene.

Takterrasser: Som beboer på PiiR får du tilgang til to store takterrasser. Disse blir lekkert møblert med flere ulike soner. Fra takterrassene ser man til Holmenkollen, Bestumkilen og Skøyen. Her har du solen fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Fellesleilighet og gjesteleilighet: Denne muligheten er helt unik. Du har din egen private leilighet, men også tilgang til en stor, ferdig møblert fellesleilighet med stor terrasse. Her kan man samle famile og venner til en stor middag, dele et bedre måltid med gode naboer, se fotballkamper eller delta på andre sosiale sammenkomster. Du kan altså være så sosial du ønsker, når du selv ønsker det.

I tilknyttning til denne fellesleiligheten har du også en gjesteleilighet. Denne leiligheten kan leies dersom man har behov for ekstra overnattingsplass.

Klikk deg rundt i bildet under for å se fellesleiligheten.

 

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: