);

Trygghet og Fellesskap

Som beboer på PiiR får du tilgang til en rekke flotte fellesarealer. Du har ditt eget, og i tillegg muligheten for fellesskap med gode naboer. 

Fellesarealer på PiiR

Det sosiale aspektet er en viktig del av helheten på PiiR. Det er derfor lagt mye tid, planlegging og ressurser i fellesarealene.

Takterrasser: Som beboer på PiiR får du tilgang til to store takterrasser. Disse blir lekkert møblert med flere ulike soner. Fra takterrassene ser man til Holmenkollen, Bestumkilen og Skøyen. Her har du solen fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Fellesleilighet og gjesteleilighet: Denne muligheten er helt unik. Du har din egen private leilighet, men også tilgang til en stor, ferdig møblert fellesleilighet med stor terrasse. Her kan man samle famile og venner til en stor middag, dele et bedre måltid med gode naboer, se fotballkamper eller delta på andre sosiale sammenkomster. Du kan altså være så sosial du ønsker, når du selv ønsker det.

I tilknyttning til denne fellesleiligheten har du også en gjesteleilighet. Denne leiligheten kan leies dersom man har behov for ekstra overnattingsplass.

Klikk deg rundt i bildet under for å se fellesleiligheten.

 

Basen

Det vi kaller Basen, på Harbitz Torg, er området som ligger under PiiR leilighetene, på bakkeplan. Dette er tilgjengelig for alle og her finner du butikker, spisesteder, spa mm.

Lokal: Dette er Harbitz Torg sin lokale cafè. De lager kortreiste og bærekraftig mat. Her kan du få levert mat opp til leiligheten din når du ønsker det. Enten det er et nybakt brød til frokost, en kopp kaffe eller en god middag. Lokal utvikler fremtidens butikk på Harbitz Torg.

Spaområdet: Dette området består av basseng med mulighet for motstrøm, 2 badstuer, boblebad og treningssenter med tilhørende garderober. Som beboer på PiiR får du automatisk et skreddersydd medlemskap til disse arealene.

Nabostuen: I nabostuen finner du din  Naboverten. Nabostuen er lokalisert i handelsområdet under PiiR bygningene. Her vil det være mulig å få kjøpt kaffe, te og annen enkel servering.

PiiR sin nabovert vil daglig kunne bistå deg med ulike tjenester for at hverdagen din skal bli så enkel og problemfri som mulig.

 

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: