fbpx

PiiR forklart på 3 minutter

Prosjektet

Møller Eiendom presenterer fremtidens boløsning , PiiR – Harbitz-Torg. Som leietaker på PiiR Harbitz velger du så mye mer enn en leilighet i riktig størrelse. Det handler om å velge en ny livsstil, et liv midt i smørøyet og som gir potensialer som ellers aldri er inkludert i et leieforhold. PiiR Harbitz er et hjem i vid forstand, det er tilgang til et sosialt naboskap og fellesskap hvor du har alt du trenger to trapper ned eller rett rundt hjørnet. Som beboer på PiiR Harbitz får du tilgang til en rekke fasiliteter som strekker seg utover det man normalt kan forvente av et leieforhold.

PiiR Harbitz er helt unikt for eiendomsbransjen. I lang tid har vi jobbet for å utvikle et konsept hvor vi gjennom utleie av leilighetene gir våre leietakere trygghet for at PiiR følges opp og videreutvikles til det beste for beboerene og nærmiljøet rundt.

Det er en livsform hvor du inviteres til å delta, bidra og være en aktiv del av fellesskapet – i den grad du selv ønsker det. Det er trygghet for at rammene rundt deg tar vare på dine behov og for hjelp når du trenger det. Det er omtanke for at du har en bolig med et interiør du kan leve med livet ut, fordi det er utviklet med tanke på at behov faktisk endres over tid.

De 59 leilighetene på PiiR-Harbitz vil ferdigstilles slik at de er visningsklare fra 1. april 2020.

 

Vanlige spørsmål

Bo sentralt

Hvorfor leie?

Gjeld og Eiendomsskatt 

Som leietager trenger du ikke å uroe deg for om renten stiger eller boligprisene går ned. Du betaler heller ingen eiendomsskatt.

Ansvar og vedlikehold 

Du trenger ikke tenke på midler til vedlikehold av det som er en del av den faste eiendommen. Som leietager er du kun ansvarlig for inventar og utstyr som ikke er en del av den faste eiendommen. Ansvaret for bytte av integrerte hvitevarer ligger hos utleier.

Boutgifter 

Du vil ha faste kostnader selv om boligprisene synker eller renten går opp.

Flytteutgifter 

Når du leier en bolig, er du mer fleksibel for å flytte. Det er ingen kostnader forbundet med megler og salg. Du må kun forholde deg til din leiekontrakt og oppsigelsestid.

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: