);

Fremtidens boløsning

er resultatet av en utfordring vi i Møller Eiendom gav oss selv. Demografi og urbanisering er to trender som møtes i tiden framover. Det blir flere eldre som ønsker å bo sentralt. De er ressurssterke samtidig som de søker trygghet og mulighet for å ta egne valg for alderdommen. Men det finnes ikke tilstrekkelig med gode boløsninger for denne voksende gruppen.  Vi er derfor stolte av å presentere PiiR på Harbitz Torg. 

Fremtidens boløsning

Er resultatet av en utfordring vi i Møller Eiendom gav oss selv. Demografi og urbanisering er to trender som møtes i tiden framover. Det blir flere eldre som ønsker å bo sentralt. De er ressurssterke samtidig som de søker trygghet og mulighet for å ta egne valg for alderdommen. Men det finnes ikke tilstrekkelig med gode boløsninger for denne voksende gruppen.  Vi er derfor stolte av å presentere PiiR på Harbitz Torg. 

PiiR

Fra å bo til å leve

Møller Eiendom presenterer fremtidens boløsning , PiiR – Harbitz-Torg. Som leietaker på PiiR Harbitz velger du så mye mer enn en leilighet i riktig størrelse. Det handler om å velge en ny livsstil, et liv midt i smørøyet og som gir potensialer som ellers aldri er inkludert i et leieforhold. PiiR Harbitz er et hjem i vid forstand, det er tilgang til et sosialt naboskap og fellesskap hvor du har alt du trenger to trapper ned eller rett rundt hjørnet. 
 
Som beboer på PiiR Harbitz får du tilgang til en rekke fasiliteter som strekker seg utover det man normalt kan forvente av et leieforhold. Det omhandler fasiliteter som svømmebaseng, treningsstudio, fellesstue med kjøkken og gjesteleilighet for dine besøkende. I fellesstuen som også inneholder et stort kjøkken vil vi kunne tilby inspirasjon, kunnskap og forskjellige foredrag. Her vil det blandt annet være mulighet for å tilbrede et større måltid som kan nytes i fellesskap. Du har altså ditt eget samtidig som du kan involvere deg med andre rundt deg når du selv måtte ønske det
 
PiiR Harbitz er helt unikt for eiendomsbransjen. I 2 år har vi jobbet for å utvikle et konsept hvor vi gjennom utleie av leilighetene gir våre leietakere trygghet for at PiiR følges opp og videreutvikles til det beste for beboerene og nærmiljøet rundt.
 
Det er en livsform hvor du inviteres til å delta, bidra og være en aktiv del av fellesskapet – i den grad du selv ønsker det. Det er trygghet for at rammene rundt deg tar vare på dine behov og for hjelp når du trenger det. Det er omtanke for at du har en bolig med et interiør du kan leve med livet ut, fordi det er utviklet med tanke på at behov faktisk endres over tid. Det er dessuten et hjem for smarte løsninger som forenkler livet, som bil når du trenger det. Eller mat levert på døren. Eller en nabovert du kan spørre til enhver tid.
 
Gjennom utviklingen av konseptet PiiR ønsker Møller Eiendom å ta samfunnsansvar. Dette handler om byutvikling, om å skape gode nabolag og et fellesskap med tjenester og aktiviteter som vil være tilgjenglig, ikke bare for beboere på PiiR Harbitz men også for alle i nærområdet. PiiR Harbitz er en del av en større utbygning som omhandler leiligheter, handel, barnehage og kontorbygg på Skøyen i Oslo. De 60 leilighetene på PiiR Harbitz er ventet å stå ferdig på nyåret 2020.
 
 
PiiR er alt på et sted. Velkommen!

Hva betyr PiiR ?

 

Navnet PiiR kan assosieres med noe som stikker seg frem (en pir), det å være en pionér og det

engelske utrykket peer to peer.

De to ii`ene representerer to mennesker som står sammen, noe som for oss skal symbolisere samhold.

Stilrent & moderne

 

Arkitekturen er funksjonalistisk med lyse teglbygg med innslag av mørkt tre, glass og sølvfarget stål. Samtidig er arkitekturen inspirert av bebyggelsen rundt Bygdøy Allè og Drammensveien med høyreiste vinduer, karnapper, balkonger, terrassering og forhager.

Bo sentralt

 

På PiiR i Harbitzallèen bor du sentralt med gangavstand til butikker, kaffebarer, restauranter, tog, buss, trikk og båthavn. Det er kort vei til alt, og spesielt til alt av kollektivtrafikk, både trikk, buss, tog og taxi er kun noen få minutter unna. Når den nye fornebubanen blir ferdig kommer også T-banen til Skøyen.

Psssst!!

Visste du at alle leilighetene på PiiR har enten

balkong eller terrasse ?! 

Et hjem for livet

Demografifloken

Verden endrer seg fort. Vi vet ikke hvordan fremtidens ideer om bolig vil være, men vi vet at de færreste vil ønske å bo helt alene. Æra er et strategisk innovasjonsstudio som driver innovasjonsprogrammet Floke. I 2017 var Møller Eiendom co-host og samlet aktører fra tre sektorer til en strategisk innovasjonsprosess for å løse samfunnsfloken, Demografi/ Eldrebølgen.
Møller Eiendom hadde tre hovedgrunner for deltagelse i programmet:
 • Vår samfunnsrolle i å bygge for fremtiden
 • Ønske om økt kompetanse rundt helhetlig byutvikling.
 • Vårt konkrete prosjekt på Harbitz Torg der vi ønsket å bygge fremtidens  bo-løsning for godt voksne
Flokeprosjektet var et spennende innovasjonsprogram der vi fikk innsikt, lærte nye arbeidsmetoder og knyttet nye kontakter med samme intensjon som Møller Eiendom – et ønske om å utvikle for å gjøre samfunnet bedre.

  Adresse
  PiiR
  Harbitzalléen 3
  Harbitz Torg Skøyen 

  Konseptet er utviklet og driftes av: