Se nabovert Christine fortelle mer om aktivitetstilbudet på PiiR!

PiiR forklart på 3 minutter

Prøvebo

 

Lurer du på om PiiR er noe for deg? Nå kan du prøvebo hos oss!

Du kan leie en fullt møblert leilighet i 1-4 uker og samtidig få du testet ut vårt aktivitetstilbud, møtt de andre beboerne og, ikke minst, vår nabovert Christine.

Ta kontakt med oss for å finne ut mer.

IMG_4818
IMG_4817
IMG_4819

Prosjektet

Møller Eiendom har bygget fremtidens boløsning , PiiR – Harbitz Torg. Som leietaker på PiiR velger du så mye mer enn en leilighet i riktig størrelse. Det handler om å velge en ny livsstil, et liv midt i "smørøyet" som gir potensialer som ellers aldri er inkludert i et leieforhold. PiiR er et hjem i vid forstand, det er tilgang til et sosialt naboskap og fellesskap hvor du har alt du trenger to trapper ned eller rett rundt hjørnet.

Som beboer på PiiR får du tilgang til en rekke fasiliteter som strekker seg utover det man normalt kan forvente av et leieforhold.

PiiR er helt unikt for eiendomsbransjen. I lang tid har vi jobbet for å utvikle et konsept hvor vi gjennom utleie av leilighetene gir våre leietakere trygghet for at PiiR følges opp og videreutvikles til det beste for beboerene og nærmiljøet rundt.

Det er en livsform hvor du inviteres til å delta, bidra og være en aktiv del av fellesskapet – i den grad du selv ønsker. Det er trygghet for at rammene rundt deg tar vare på dine behov og gir deg hjelp når du trenger det. Det er omtanke for at du har en bolig med et interiør du kan leve med livet ut, fordi det er utviklet med tanke på at behov faktisk endres over tid.

Hvorfor leie?

Gjeld og eiendomsskatt
Som leietaker trenger du ikke å uroe deg for om renten stiger eller boligprisene går ned. Du betaler heller ingen eiendomsskatt.

Ansvar og vedlikehold
Du trenger ikke tenke på midler til vedlikehold av det som er en del av den faste eiendommen. Som leietager er du kun ansvarlig for inventar og utstyr som ikke er en del av den faste eiendommen. Ansvaret for bytte av integrerte hvitevarer ligger hos utleier.

Boutgifter
Du vil ha faste kostnader selv om boligprisene synker eller renten går opp.

Flytteutgifter
Når du leier en bolig, er du mer fleksibel for å flytte. Det er ingen kostnader forbundet med megler og salg. Du må kun forholde deg til din leiekontrakt og oppsigelsestid.

Frigjør kapital
Frigjør kapital som ellers står bundet opp i eksisterende bolig.

Q&A

Hva betyr PiiR? Hva får du som beboer på PiiR og hva er det som gjør dette prosjektet unikt? Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får!
Les mer

Bo sentralt

På PiiR i Harbitzallèen bor du sentralt med gangavstand til butikker, spisesteder, tog, buss og trikk. Det er med andre ord kort vei til alt.
Les mer

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.