Til deg som bor på PiiR

ERFAREN LEVERANDØR AV HJEMMETJENESTER

Norlandia hjemmetjenester har gleden av å tilby eksklusive kombinasjonspakker med ulike helse,- og omsorgstjenester kun til beboere på PiiR, skreddersydd etter individuelle behov.

Norlandia Hjemmetjenester leverer hjemmesykepleie, hjemmehjelp og andre private tjenester for beboere på PiiR. De er en av Norges største og mest erfarne tilbydere av hjemmebaserte tjenester. Trygghet, kontinuitet og trivsel kjennetegner deres tilbud. De har høy helsefaglig kompetanse og utpreget fokus på service og kvalitet.

Har du behov for helsefaglig bistand, eller kun litt bistand i hverdagen? Kanskje ønsker du hjelp med middagstilberedning, eller noen å spise sammen med? Eller kanskje du ønsker følge til lege, butikk eller frisøren? Noen å snakke med, gå en tur sammen med, eller noen bare å være sammen med? Ledsager på kino, teater eller på ferie? Da kan Norlandia hjelpe deg.

Det er din tid, det er dine behov og med Norlandia sine private hjemmeomsorgstjenester er det du som bestemmer.

Dersom du har fått vedtak fra Oslo kommune om hjemmesykepleie og/ eller praktisk bistand står du fritt til å velge Norlandia hjemmetjenester som din leverandør i henhold til Fritt brukervalg.

Alle beboere på PiiR får 10% avslag på alle Norlandias tjenester.

Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse talking to an elderly woman.
Indoor shot of smiling senior man and female carer enjoying coffee in living room