fbpx

Q & A

Hva betyr PiiR ?

Navnet PiiR kan assosieres med noe som stikker seg frem (en pir), det å være en pionér og det engelske utrykket peer to peer. De to ii`ene representerer to mennesker som står sammen, noe som for oss skal symbolisere samhold.

Hvorfor har Møller Eiendom utviklet PiiR?

I dagens samfunn blir vi fler og fler eldre. Vi vet ikke hvordan fremtidens ideer om bolig vil være, men vi vet at de færreste vil ønske å bo helt alene. Mange søker trygghet og mulighet for å ta egne valg for alderdommen. Men det finnes ikke tilstrekkelig med gode boløsninger for denne voksende gruppen.  Vi er derfor stolte av å presentere PiiR på Harbitz Torg.

Hvorfor er PiiR unikt?

Som leietaker på PiiR Harbitz velger du så mye mer enn en leilighet i riktig størrelse. Det handler om å velge en ny livsstil, et liv midt i smørøyet og som gir potensialer som ellers aldri er inkludert i et leieforhold. PiiR Harbitz er et hjem i vid forstand, det er tilgang til et sosialt naboskap og fellesskap hvor du har alt på et sted.

Hva får du som beboer på PiiR?

Du får tilgang til en rekke fasiliteter som strekker seg utover det man normalt kan forvente av et leieforhold. Her finner du:

Svømmebasseng, treningsstudio, fellesstue med kjøkken og gjesteleilighet for dine besøkende. I fellesstuen som også inneholder et stort kjøkken vil vi kunne tilby inspirasjon, kunnskap og forskjellige foredrag. I tillegg får du støtte og hjelp av naboverten med ulike tjenester og service.

Hvilken rolle har naboverten?

Naboverten vil sørge for at beboere på PiiR får et godt liv der trygghet, fellesskap og helse blir ivaretatt. Ukentlig vil det være arrangementer og aktiviteter som man som beboer kan delta på, og naboverten er også tilgengelig til å hjelpe deg med gjøremål du har behov for.

Kan jeg få hjelp med flytting og salg av mitt hus/leilighet?

Ja, vi har samarbeid med Sem Johnsen som hjelper deg med hele flytteprosessen.

Hva er fordelen av å leie?

Som leietager trenger du ikke å uroe deg for om renten stiger eller boligprisene går ned. Du betaler heller ingen eiendomsskatt. Du trenger ikke tenke på midler til vedlikehold av det som er en del av den faste eiendommen. Som leietager er du kun ansvarlig for inventar og utstyr som ikke er en del av den faste eiendommen. Ansvaret for bytte av integrerte hvitevarer ligger hos utleier.

 Hvor mye koster det i måneden?

Her finner du prislisten. Prisen varierer i forhold til størrelse av leilighet.

 Jeg vil gjerne snakke med dere. Hvordan kommer jeg lettest i kontakt med dere?

Her finner du vår kontaktinformasjon, eller du kan skrive inn kontaktinformasjonen din i «meld interesse» skjemaet under og huke av for at du ønsker å bli kontaktet av oss.

 Når kan jeg flytte inn?

Leilighetene er visningsklare 1 april 2020.

 

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.

Adresse
PiiR
Harbitzalléen 3
Harbitz Torg Skøyen 

Konseptet er utviklet og driftes av: