Møt noen av våre flotte PiiR beboere

Untitled design (8)

Jeg synes hele konseptet er veldig fint, virkelig bra og det at stedet har eget svømmebasseng og velutstyrt trimrom er luksus, virkelig luksus! Så jeg er kjempe fornøyd og jeg synes at de som jobber her gjør en utrolig god jobb!

Lill

Untitled design (9)

Jeg bruker treningsrommet og bassenget flere ganger i uken og det er utrolig flott. Aktivitetene er midt i blinken for meg som bor alene. Å bli invitert på indisk aften sammen med mine naboer og bli servert skikkelig god mat- det liker jeg! Og de ansatte som jobber her er alltid så blide og hyggelige.

Hele opplegget synes å være tilpasset for alle behov. Jeg trodde aldri jeg skulle få det så fint i mine eldre dager.

Bertrand

Untitled design (5)

Vi følte at dette var et nytt og spennende konsept. Vi hadde et 100 år gammelt hus som krevde mye vedlikehold. Som pensjonister ønsket vi å bruke mer tid på å reise og ikke jobbe med hus og hage hele tiden. PiiR har veldig god og sentral beliggenhet med gangavstand til «alt».

Det er et hyggelig nabolag med flere fine turområder både ved sjøen og i skog og mark. Felleskapet på PiiR er helt unikt og vi føler at vi er en stor familie. Vi får ukentlig invitasjoner til både luncher, middager, vinsmaking og andre kulturelle opplevelser. Disse aktivitetene var vi ikke klar over når vi skrev kontrakt.

Dette var langt mer enn vi kunne forvente. Vi har også studenter og ansatte på huset som er helt uunnværlige for alle oss som bor her og som vi har blitt veldig glad i.

Lasse og Reidun

Untitled design (7)

Vi liker å omgås andre mennesker, dermed blir fellesområdene viktige for oss. Det å møte andre og slå av en prat, eller kanskje å finne på en fellesaktivitet gleder vi oss til. Å kunne gå i butikken, apoteket eller benytte noen av de andre servicetilbudene som finnes i huset er et stort og viktig tilbud, spesielt i vinterhalvåret.

Vi har begge gjennom hele vårt voksne liv drevet med forskjellige former for trening og gleder oss til å benytte bassenget, boblebadet, badstuene og treningsrommet. Vi liker også hvordan torget er utformet og ser at uteområdene er fint opparbeidet og beplantet. Tenker det kan være hyggelig å gå ned å sette seg på en benk å nyte livet utenfor.

Vi tenker at det er en investering for et godt og behagelig liv i framtiden å velge en slik boform. Så langt kan vi anbefale PiiR med leiligheten og fellesområdene på det varmeste.

Haldis og Rolf

Untitled design (6)

Det beste med PiiR er å slippe og ha ansvar for snømåking og gressklipping. Vi trenger ikke beise eller male og styre. Dessuten får vi mere fritid til å gjøre det man vil.

Tom og Tone

298006741_10166928808370497_1233293420886631790_n

Jeg synes det hørtes dyrt ut i starten, men endret mening da jeg flyttet inn og opplevde kvalitetene på PiiR. Kvaliteten på stedet, leiligheten, fellesskapet og aktivitetsprogrammet gjør livet godt å leve.

Laila prøvebodde PiiR i 1 måned før hun valgte å flytte inn permanent.

Laila Irene

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.