Møt noen av våre flotte PiiR beboere

beboere

Det beste med PiiR er å slippe og ha ansvar for snømåking og gressklipping. Vi trenger ikke beise eller male og styre. Dessuten får vi mere fritid til å gjøre det man vil.

Tom og Tone

lill

Jeg synes hele konseptet er veldig fint, virkelig bra og det at stedet har eget svømmebasseng og velutstyrt trimrom er luksus, virkelig luksus! Så jeg er kjempe fornøyd og jeg synes at de som jobber her gjør en utrolig god jobb!

Lill

b

Jeg har nå bodd her i nesten en måned og jeg trives veldig godt. Aktivitetene er midt i blinken for meg som bor alene. Å bli invitert på indisk aften sammen med mine naboer og bli servert skikkelig god mat- det liker jeg! Og de ansatte som jobber her er alltid så blide og hyggelige.

Hele opplegget synes å være tilpasset for alle behov. Jeg har enda ikke prøvd bassenget og treningsarealene- det gleder jeg meg skikkelig til!

Bertrand

Capture

Første visningen i boligjakten vår var PiiR- Harbitzalléen 17. Lista ble høy på de neste visningene jeg var på og det var ingen boliger som på noen måte gav meg den samme gode magefølelsen som jeg fikk av PiiR.

Området på Harbitz Torg er stille og rolig, men allikevel sentralt og enkelt å komme seg rundt. Selve leiligheten er perfekt for oss, fordi alt er enkelt og fungerer akkurat som den skal, og litt til. Jeg får hjelp til handy oppgaver og det er alltid mulig å få bistand dersom det oppstår noe praktisk jeg trenger hjelp til (tidstyver), for eksempel skifte lyspærer.

Vi har absolutt alt vi trenger i umiddelbar nærhet; matbutikk, frisør, svømmeskole og cafe. I prosessen til leieforholdet opplevde vi at naboverten, prosjektkoordinator og student var svært  imøtekommende, behjelpelige og tilgjengelige.

Camilla

Untitled-1

Vi liker å omgås andre mennesker, dermed blir fellesområdene viktige for oss. Det å møte andre og slå av en prat, eller kanskje å finne på en fellesaktivitet gleder vi oss til. Å kunne gå i butikken, apoteket eller benytte noen av de andre servicetilbudene som finnes i huset er et stort og viktig tilbud, spesielt i vinterhalvåret.

Vi har begge gjennom hele vårt voksne liv drevet med forskjellige former for trening og gleder oss til å benytte bassenget, boblebadet, badstuene og treningsrommet. Vi liker også hvordan torget er utformet og ser at uteområdene er fint opparbeidet og beplantet. Tenker det kan være hyggelig å gå ned å sette seg på en benk å nyte livet utenfor.

Vi tenker at det er en investering for et godt og behagelig liv i framtiden å velge en slik boform. Så langt kan vi anbefale PiiR med leiligheten og fellesområdene på det varmeste.

Haldis og Rolf

Middag-pa-PiiR-MEI-03815- Foto_Karianne_R._Karadas
IMG_5801
Middag-pa-PiiR-MEI-03823- Foto_Karianne_R._Karadas

Meld interesse

* påkrevd felt
Ved å trykke Send inn, melder du deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.